Με την οικογένεια του στενού του φίλου Δημήτρη Σιούφα, πρώην προέδρου της Βουλής, υπουργού και βουλευτή, ο οποίος απεβίωσε την Παρασκευή, επικοινώνησε το βράδυ ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, εκφράζοντας τα θερμά και ειλικρινή του συλλυπητήρια για την απώλειά του.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα παραστεί στη νεκρώσιμη ακολουθία, που θα τελεστεί τη Δευτέρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο Δημήτρης Σιούφας άφησε το στίγμα του στην πολιτική ζωή με τη σοβαρότητα, τη νηφαλιότητα και τη μετριοπάθειά του, αρχές που προάγουν τη δημοκρατία και τις οποίες υπηρέτησε με συνέπεια ως το τέλος της ζωής του» έγραψε ο Πρωθυπουργός, σε ανάρτησή του στο twitter. Ο Αλέξης Τσίπρας εξέφρασε τα ειλικρινή συλλυπητήριά του στην οικογένεια και την παράταξή του Δημήτρη Σιούφα.

Είχαν προηγηθεί ανάλογα μηνύματα από τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη, και τον πρώην πρόεδρο του κόμματος, Κώστα Καραμανλή, ενώ συλλυπητήρια στην οικογένεια Σιούφα απηύθυνε και το ΚΚΕ.

Σύμφωνα με τον υπουργό Εσωτερικών, Αλέξη Χαρίτση, η κηδεία του Δημήτρη Σιούφα δεν θα πραγματοποιηθεί δημοσία δαπάνη, «όπως θα άρμοζε στην περίσταση, καθώς γίνεται σεβαστή σχετική επιθυμία», κατόπιν επικοινωνίας του με την οικογένεια του εκλιπόντος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Ο κ. Χαρίτσης εξέφρασε τη θλίψη του για την απώλεια του πρώην προέδρου της Βουλής και υπουργού και τα θερμά του συλλυπητήρια στους οικείους του. «Ο Δημήτρης Σιούφας υπήρξε ένας ξεχωριστός άνθρωπος και πολιτικός που άφησε σημαντικό έργο, υπηρετώντας πάντα με αυταπάρνηση τον κοινοβουλευτισμό και τη δημοκρατία» σημείωσε στο συλλυπητήριο μήνυμά του ο υπουργός Εσωτερικών.
Η Ένωση Κεντρώων εκφράζει τα συλλυπητήρια της για τον θάνατο του πρώην προέδρου της Βουλής και στελέχους της ΝΔ Δημήτρη Σιούφα. Ο εκλιπών ξεχώριζε για το ήθος και την ευγένεια του. Τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του, αναφέρει η ανακοίνωση.
«Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες εκφράζουμε τη θλίψη μας για την απώλεια του πρώην προέδρου της Βουλής Δημήτρη Σιούφα. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του και τους οικείους του» , αναφέρει ο εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ Θ.Τοσουνίδης στη συλλυπητήρια δήλωσή του για την απώλεια του Δ. Σιούφα.

“Η είδηση της απώλειας του πρώην Προέδρου της Βουλής Δημήτρη Σιούφα μας γεμίζει όλους με μεγάλη θλίψη δήλωσε η πρόεδρος της Νέας Ελληνικής Ορμής (Ν.Ε.Ο.), βουλευτής Β’ Αθηνών Κατερίνα Παπακώστα-Σιδηροπούλου, για την απώλεια του πρώην προέδρου της Βουλής Δημήτρη Σιούφα.

«Ο Δημήτρης Σιούφας υπήρξε υπόδειγμα Πολιτικού, άνδρα, Βουλευτή, Υπουργού και Προέδρου της Βουλής, υπηρετώντας την Δημοκρατία και τον Κοινοβουλευτισμό με ήθος και ανιδιοτέλεια.

Στην οικογένειά του και τους οικείους του εκφράζω τα πιο θερμά μου συλλυπητήρια”, αναφέρει η κ. Παπακώστα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης