Ρεπορτάζ: Σωτήρης Σκουλούδης, Νίκος Χριστοφάκης

Πατήστε εδώ για να δείτε live από τη Μητρόπολη Αθηνών

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με τιμές εν ενεργεία πρωθυπουργού θα τελεστεί σήμερα στις 15.00 στη Μητρόπολη Αθηνών η εξόδιος ακολουθία του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, ο οποίος απεβίωσε τα ξημερώματα της Δευτέρας σε ηλικία 99 ετών.

Η σορός του πρώην πρωθυπουργού και επίτιμου προέδρου της ΝΔ εκτίθεται σε λαϊκό προσκύνημα στη Μητρόπολη έως τις 13.30.

Η ταφή του Κων. Μητσοτάκη θα γίνει την Πέμπτη στην ιδιαίτερη πατρίδα του, στα Χανιά, στο νεκροταφείο του Αργουλιδέ, αφού προηγηθεί επιμνημόσυνη δέηση στην Αγία Μαγδαληνή Χαλέπας, στις 15.00. Τους επικήδειους θα εκφωνήσουν ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, και ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπενθυμίζεται ότι με επιστολή της προς το Υπουργείο Εσωτερικών και τον αρμόδιο υπουργό Πάνο Σκουρλέτη η οικογένεια του εκλιπόντος εξέφρασε την επιθυμία της να μην κηδευθεί δημοσία δαπάνη ο πρώην πρωθυπουργός.

Από τη Δευτέρα 29 Μαΐου έχει ανοίξει βιβλίο συλλυπητηρίων στα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στο Μοσχάτο.

«Κορυφαίο πολιτικό ηγέτη» που «άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του στην πολιτική ζωή του τόπου» χαρακτήρισε τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.

Στην εκκλησία βρέθηκαν από το πρωί οι συγγενείς του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, με την Ντόρα Μπακογιάννη να φτάνει στον ναό με ένα μπαστούνι λόγω πρόσφατης επέμβασης στο γόνατο. 

Κατερίνα Μητσοτάκη

Κώστας Μπακογιάννης

Ανδρέας Λοβέρδος

O K. Mητσοτάκης στη Μητρόπολη Αθηνών/ Φωτογραφίες: Νίκος Χριστοφάκης


Αλεξία Μπακογιάννη/Φωτογραφία: Νίκος Χριστοφάκης

Μαριέττα Γιαννάκου

Η σορός του πρώην πρωθυπουργού εκτίθεται σε λαϊκό προσκύνημα στη Μητρόπολη:



Πηγή φωτό: eurokinissi.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης