Συνάντηση αντιπροσωπειών των Οικολόγων Πράσινων και της Κοινωνικής Συμφωνίας, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη μετά από πρόταση της Λούκα Κατσέλη στα γραφεία των Οικολόγων Πράσινων στην Πλατεία Κουμουνδούρου.

«Οι πολιτικοί σχηματισμοί πρέπει να συζητούν μεταξύ τους» δήλωσε η επικεφαλής της εκλογικής εκστρατείας των Οικολόγων Πράσινων Ιωάννα Κοντούλη μετά την συνάντηση. «Στο πρόσφατο συνέδριό μας» πρόσθεσε «αποφασίσαμε την αυτόνομη κάθοδο στις επικείμενες εκλογές. Μέχρι και την τελευταία μέρα των εκλογών, θα τονίζουμε ότι διεκδικούμε να ανακτήσουμε αυτό το 0,07% που οριακά μας άφησε εκτός Βουλής. Αυτό σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει ότι οι Οικολόγοι Πράσινοι δεν επιδιώκουν έναν ευρύ διάλογο μ’ εκείνες τις πολιτικές δυνάμεις που θέλουν τον απεγκλωβισμό της χώρας από την μέγγενη που επέβαλαν οι πολιτικές των προηγούμενων κυβερνήσεων. Στο πλαίσιο αυτό, την επόμενη Πέμπτη, θα καλέσουμε όλες τις δυνάμεις που έχουμε μιλήσει προς αυτή την κατεύθυνση, να συζητήσουμε δημόσια τις προτάσεις μας.
Την επομένη μέρα των επαναληπτικών εκλογών, δεν πρέπει να επαναληφθεί το ίδιο σενάριο που είδαμε στις προηγούμενες. Και σ’ αυτό το πλαίσιο, οι Οικολόγοι Πράσινοι έχουν θέσεις, προτάσεις και ρόλο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μαριάννα Μαρμαρά

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης