Συνάντηση Αβραμόπουλου - Καρατζαφέρη

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2012, 16:23
Συνάντηση Αβραμόπουλου - Καρατζαφέρη
Για το εθνικό σύστημα άμυνας της χώρας, ενημέρωσαν σήμερα τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ Γιώργο Καρατζαφέρη, η πολιτική και η στρατιωτική ηγεσία του αρμόδιου υπουργείου.

«Αυτό το κομμάτι του εθνικού συστήματος, ο τομέας της άμυνας, διαβεβαιώνει και εγγυάται την ασφάλεια της χώρας», δήλωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος. Παράλληλα, επισήμανε ότι «οι εκπρόσωποι των τριών κομμάτων στο υπουργείο, λειτουργούν σε πνεύμα συνεννόησης και επιτελούν στο ακέραιο το καθήκον και την αποστολή τους».

Από την πλευρά του, ο κ. Καρατζαφέρης δήλωσε ικανοποιημένος από την ενημέρωση και σχολίασε ότι εάν αυτό το πνεύμα αλληλεγγύης που αναπτύσσεται στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, ανάμεσα στους εκπροσώπους των τριών κομμάτων, μεταλαμπαδευτεί στην άσκηση πολιτικής εκτός του τομέα της άμυνας, τότε μπορεί να είμαστε εξαιρετικά αισιόδοξοι.

Απαντώντας σε ερώτηση για τις εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ επισήμανε την ανάγκη να λυθεί το ταχύτερο δυνατό αυτή η εκκρεμότητα, ώστε να συσπειρωθούμε για να ανταποκριθούμε στη μια απαίτηση: «να σώσουμε τον τόπο».

Επιμέλεια:Xρήστος Μαζάνης

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2012, 16:23