Συνάντηση Γ. Σγουρού και Γ. Μώραλη στον Πειραιά

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 22 Απριλίου 2019, 11:26
Συνάντηση Γ. Σγουρού και Γ. Μώραλη στον Πειραιά

Στο φεστιβάλ σκυταλοδρομιών δρόμου «Βίκος Street Relays», το οποίο διοργανώνει ο Δήμος Πειραιά για 6η συνεχόμενη χρονιά, παραβρέθηκε ο Γιάννης Σγουρός, στο πλαίσιο του οποίου είχε συνάντηση με τον δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη, στο Πασαλιμάνι.

Οι δύο άνδρες παρακολούθησαν την εκδήλωση, συνομίλησαν και αντάλλαξαν απόψεις για το αύριο του Πειραιά και τους τρόπους συνεργασίας με την Περιφέρεια Αττικής.

Στη συνέχεια ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής περιηγήθηκε στην έκθεση κρητικών και άλλων τοπικών γεύσεων και προϊόντων που διεξάγεται περιμετρικά στο Πασαλιμάνι και συνομίλησε με εμπόρους, παραγωγούς και εκατοντάδες πολίτες και επισκέπτες.

Ο κ. Σγουρός συνεχάρη τον Δήμο Πειραιά για αυτές τις «ξεχωριστές εκδηλώσεις που προάγουν τον αθλητισμό και τον πολιτισμό προσφέροντας νότες απόδρασης από την καθημερινότητα στους πολίτες».

«Η επόμενη μέρα για την Αττική οφείλει να βρει όλες τις δυνάμεις ενωμένες και ο Πειραιάς κατέχει δεσπόζουσα θέση στην προσπάθεια να επαναφέρουμε στην Αττική την κανονικότητα» σημείωσε σε δηλώσεις του.

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 22 Απριλίου 2019, 11:28