Συνεργασία με το νέο υπουργό Δικαιοσύνης, Νικόλαο Δένδια και το νέο υπουργό Τουριστικής Ανάπτυξης, Κώστα Μαρκόπουλο είχε στο Μέγαρο Μαξίμου, ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής.

Ο κ. Δένδιας ενημέρωσε τον πρωθυπουργό για τα θέματα της αρμοδιότητάς του αλλά και για τις προθέσεις του το προσεχές διάστημα, σχετικά με το μεγάλο ζήτημα της επιτάχυνσης απονομής της δικαιοσύνης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με το αν όπως αναφέρουν πληροφορίες ο συντονισμός εγκληματικών πράξεων, όπως οι απαγωγές γίνεται μέσα από τις φυλακές ο υπουργός Δικαιοσύνης είπε “δεν μπορώ να σας απαντήσω με βάση ψιθύρους ή γενικές πληροφορίες που ακούγονται”.

Από την πλευρά του ο κ. Μαρκόπουλος υπογράμμισε ότι στη δύσκολη οικονομική συγκυρία στην οποία βρίσκεται ο κόσμος και η Ευρώπη ,η χώρα μας έχει ένα συγκριτικό πλεονέκτημα, τον τουρισμό, τον οποίο πρέπει να ενθαρρύνουμε και να ενδυναμώσουμε για να αποτελέσει δυνατό όπλο της οικονομίας μας. 

Απαντώντας σε ερώτηση αν σκέφτεται η κυβέρνηση τις εκλογές, ο υπουργός Οικονομίας είπε ότι η κυβέρνηση δεν σκέφτεται εκλογές αλλά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία και τον τρόπο με τον οποίο θα δώσει λύσεις στις υψηλές προσδοκίες των πολιτών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης