Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης, συναντήθηκε το μεσημέρι με αντιπροσωπεία της διοίκησης του ΣΕΒ, υπό τον πρόεδρο Θεόδωρο Φέσσα. Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης ο γραμματέας του κόμματος, Θανάσης Θεοχαρόπουλος, και ο υπεύθυνος του τομέα Οικονομίας, Δημήτρης Χατζησωκράτης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στις δηλώσεις τους μετά τη συνάντηση ο κ. Κουβέλης και ο κ. Φέσσας συμφώνησαν στην ανάγκη να ξεκινήσει η εφαρμογή ενός ολοκληρωμένου αναπτυξιακού σχεδίου για τη χώρα. «Η θέση του ΣΕΒ είναι ευρωπαϊκή πορεία της χώρας και πολιτική σταθερότητα. Είναι δύο βασικά στοιχεία που θεωρούμε ότι πάνω σ’ αυτά πρέπει να δουλέψουμε και να εξασφαλίσουμε ένα λαμπρό μέλλον».

Από την πλευρά του ο κ. Κουβέλης τόνισε ότι οι καθυστερήσεις στην εφαρμογή του αναπτυξιακού σχεδίου είναι απαράδεκτες και οι συνέπειες μεγαλώνουν καθώς η χώρα είναι σε οικονομική κρίση. «Ο πλούτος της ανάπτυξης που μπορεί να προκύψει, πρέπει να κατανεμηθεί δίκαια σ’ ολόκληρη την κοινωνία», είπε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ και πρόσθεσε ότι ζήτησε από τη ηγεσία των βιομηχάνων την προστασία των εργασιακών δικαιωμάτων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Κωνσταντίνα Παπατσάκωνα
Πηγή: ΑΠΕ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης