Με τους γονείς του Δημήτρη Κούκλατζη, του λοχία που κρατείται στις τουρκικές φυλακές, θα συναντηθούν ο γραμματέας και το μέλος του ΠΣ της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτης Λαφαζάνης και Κώστας Ήσυχος αντίστοιχα, αυτή την Κυριακή, στις 11:00 το πρωί στο πλαίσιο περιοδείας των δύο ανδρών στην Αλεξανδρούπολη και στην Ορεστιάδα του Έβρου.

Η συνάντηση με τους γονείς του έτερου κρατούμενου, ανθυπολοχαγού Άγγελου Μητρετώδη, δεν ήταν δυνατόν να γίνει, διότι δεν θα βρίσκονται στον Έβρο το Σαββατοκύριακο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κ. Λαφαζάνης, είχε τις προηγούμενες ημέρες τηλεφωνική επικοινωνία με τους πατέρες των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, στους οποίους τόνισε την αμέριστη συμπαράσταση του και την συμπαράσταση της Λαϊκής Ενότητας στην αγωνία τους και στη δοκιμασία που περνάνε.

Ο επικεφαλής της ΛΑΕ τόνισε, επίσης στους Νίκο Κούκλατζη και Νίκο Μητρετώδη, ότι η συνεχιζόμενη κράτηση από τις τουρκικές αρχές των δυο παιδιών τους, που υπηρετούν την πατρίδα μας, «είναι αυθαίρετη, άδικη, βάρβαρη και παράνομη και ότι σύσσωμος ο ελληνικός λαός, εκφράζοντας και τα αισθήματα όλων των φιλειρηνικών και δημοκρατικών ανθρώπων στην περιοχή μας, στην Ευρώπη και στον κόσμο, απαιτεί την άμεση απελευθέρωση τους, ως ελάχιστο δείγμα ανθρωπιάς, δικαιοσύνης και καλής γειτονίας».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης