Την υφυπουργό Εσωτερικών, Μαρίνα Χρυσοβελώνη, δέχθηκε το απόγευμα της Πέμπτης, ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος.

«Ήταν μια επίσκεψη οφειλόμενη προς τον Αρχιεπίσκοπο. Από την στιγμή που ανέλαβα τα καθήκοντά μου ως υφυπουργού, αρμόδιας για θέματα ισότητας, ήθελα να πραγματοποιήσω αυτή την επίσκεψη», δήλωσε στον ραδιοσταθμό 89,5 της Εκκλησίας της Ελλάδος, η κ. Χρυσοβελώνη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Νομίζω – πρόσθεσε – ότι και εν όψει των Χριστουγέννων και του νέου έτους, ήταν μια καλή ευκαιρία για να ευχηθώ Καλά Χριστούγεννα, με υγεία, αγάπη, ενότητα. Να είναι μια ευλογημένη χρονιά. Κάναμε έναν διάλογο και ενημέρωσα τον Αρχιεπίσκοπο για θέματα της αρμοδιότητός μου. Με τα θέματα που εγώ ασχολούμαι και κυρίως το χαρτοφυλάκιο της ισότητας των φύλων, είναι επιβεβλημένο να έχω ως αρωγό την Εκκλησία».

Από την πλευρά του, ο Προκαθήμενος της Ελλαδικής Εκκλησίας τόνισε: «Θέλω και εγώ να εκδηλώσω τη χαρά μου για τη συνάντηση αυτή. Είχαμε από πολύ καιρό αλληλοΰποσχεθεί ότι θα βρεθούμε να συζητήσουμε. Με την κυρία υπουργό, πέρα από τις ευχές που ανταλλάξαμε, συζητήσαμε και διάφορα κοινωνικά θέματα, αρμοδιότητος της οικογένειας και διαφόρων συμβάντων μέσα στην κοινωνία. Αρκετό υλικό υπάρχει για συνεργασία και θα δώσουμε και συνέχεια».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης