Συνάντηση με τον υπουργό Οικονομικών, Γιάννη Παπαθανασίου, και τον υπουργό Παιδείας, Άρη Σπηλιωτόπουλο, θα έχει ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής στο Μέγαρο Μαξίμου.

Επισήμως, στην ατζέντα βρίσκεται η παροχή φορητών ηλεκτρονικών υπολογιστών (Laptop) σε μαθητές σχολείων, εν τούτοις τα μύρια όσα σενάρια περί πρόωρης προσφυγής στις κάλπες διευρύνουν προφανώς την κλίμακα των ζητημάτων που θα συζητηθούν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μόνο και μόνο το γεγονός ότι στο Μέγαρο Μαξίμου θα βρεθούν δύο από τους επιτελικούς υπουργούς που ανήκουν στα δύο διαμορφωμένα στρατόπεδα (εκλογές ο Παπαθανασίου, ανασχηματισμό ο Σπηλιωτόπουλος), προκαλεi σενάρια για συζητήσεις σχετικά με τις επικείμενες πολιτικές αποφάσεις.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Παπαθανασίου, πριν συναντηθεί με τον πρωθυπουργό, σε δημόσια τοποθέτησή του δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να γίνουν εκλογές.

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή της κρατικής τηλεόρασης, είπε χαρακτηριστικά ότι «εμείς κάνουμε τη δουλειά μας είτε γίνουν εκλογές είτε όχι», αφήνοντας να αιωρείται ότι η προσφυγή στις κάλπες είναι πολύ πιθανή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης