Συνάντηση Παπαγγελόπουλου-Αλεξιάδη με Οικονομικούς Εισαγγελείς

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 29 Δεκεμβρίου 2015, 15:51
Συνάντηση Παπαγγελόπουλου-Αλεξιάδη με Οικονομικούς Εισαγγελείς
Συνάντηση με τους Οικονομικούς Εισαγγελείς Παναγιώτη Αθανασίου, Ελένη Τουλουπάκη, Ιωάννη Δραγάτση και Χρήστο Τζούρα είχαν το μεσημέρι της Τρίτης στο Υπουργείο Δικαιοσύνης ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος και ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης.

Στη συνάντηση έλαβε μέρος, επίσης, ο Γενικός Γραμματέας για την Καταπολέμηση της Διαφθοράς Γιώργος Βασιλειάδης, καθώς και στελέχη των Υπουργείων Οικονομικών και Δικαιοσύνης.

 Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης συζητήθηκαν αιτήματα των Οικονομικών Εισαγγελέων που θα διευκολύνουν το έργο τους (όπως η υλικοτεχνική τους ενίσχυση, η ενίσχυση τους με επιπλέον προσωπικό, κα). Οι Αναπληρωτές υπουργοί Δικαιοσύνης και Οικονομικών έδωσαν εντολές για την ικανοποίηση όλων των αιτημάτων τους.

Τέλος κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν οι λεπτομέρειες της επίσκεψης του υπουργού Οικονομικών του κρατιδίου της Βόρειας Ρηνανίας – Βεστφαλίας, Νόρμπερτ Βάλτερ Μπόργιανς, στις 16 Ιανουαρίου 2016 στην Αθήνα, για την υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας.

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 29 Δεκεμβρίου 2015, 16:03