Συνάντηση Παπούλια - Μητσοτάκη το μεσημέρι της Παρασκευής

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου 2014, 22:15
Συνάντηση Παπούλια - Μητσοτάκη το μεσημέρι της Παρασκευής
Με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια, θα συναντηθεί ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, το μεσημέρι της Παρασκευής, στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών που έχει αναλάβει έπειτα από τις πρόσφατες πολιτικές εξελίξεις.

Ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ, μετά από τη συνάντησή του με τον επικεφαλής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνο Καμμένο, επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον κ. Παπούλια, εκφράζοντας τη σχετική του επιθυμία.

Σημειώνεται ότι την Πέμπτη, ο κ. Μητσοτάκης εξέδωσε ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία «στο σημείο που έχουν φτάσει τα πράγματα επιβάλλεται να αναζητηθούν ευρύτερες, κατά το δυνατόν, συναινέσεις».

«Η άποψη που διατύπωσα ήταν κατηγορηματική, πρόωρες εκλογές, που θα οφείλονταν στην αδυναμία της Βουλής να εκλέξει Πρόεδρο της Δημοκρατίας, θα οδηγούσαν την χώρα σε περιπέτεια, με τελικό αποτέλεσμα να βρεθούμε εκτός της ζώνης του ευρώ. Όλοι πρέπει να θέσουμε σήμερα το συμφέρον της χώρας υπεράνω προσωπικού ή κομματικού συμφέροντος. Το οφείλουμε προς το λαό, από τον οποίο ζητήσαμε μεγάλες θυσίες, που σήμερα υπάρχει κίνδυνος, πάλι από δικό μας λάθος, να πάνε χαμένες», καταλήγει η ανακοίνωση.

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου 2014, 22:34