Συνάντηση Παυλόπουλου - Βούτση

Συνάντηση Παυλόπουλου - Βούτση
Τον υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Νίκο Βούτση δέχθηκε την Τετάρτη, στο Προεδρικό Μέγαρο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.

Ο κ. Βούτσης ενημέρωσε τον κ. Παυλόπουλο για το τελευταίο νομοσχέδιο σχετικά με την αποκατάσταση δημοκρατικών δικαιωμάτων στον χώρο της δημόσιας διοίκησης και την αυτοδιοίκηση, καθώς και για τις προσπάθειες που καταβάλλονται προκειμένου να αντιμετωπιστεί το μεγάλο κύμα των προσφύγων και των μεταναστευτικών ροών.

«Την ίδια ώρα που διαπραγματευόμαστε, ως κυβέρνηση και ως χώρα προσπαθούμε να κάνουμε σημαντικές τομές και στον χώρο της δημόσιας διοίκησης και στην αυτοδιοίκηση και στην αντιμετώπιση του μεγάλου κύματος των προσφύγων και των μεταναστευτικών ροών και για το αίσθημα ασφάλειας του πολίτη» τόνισε ο κ. Βούτσης.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είπε ότι το θέμα της τοπικής αυτοδιοίκησης τού είναι ιδιαίτερα προσφιλές και τόνισε ότι γνωρίζει χρόνια ολόκληρα τι βάρος κουβαλάει πάνω της και τι μπορεί να κάνει σε αυτές τις στιγμές.

Από τη μεριά του, ο υπουργός ανέφερε ότι «η αλληλεγγύη είναι ο κοινός παρονομαστής όλων των δράσεων που πρέπει να υπάρξουν τώρα».

Πηγή φωτό: EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 20 Μαΐου 2015, 12:45