Συνάντηση με τον Ισραηλινό ομόλογό του Ρέβεν Ρίβλιν θα έχει σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, ο οποίος πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στο Ισραήλ.

Ο κ. Παυλόπουλος θα επισκεφθεί επίσης σήμερα το Μουσείο του Ολοκαυτώματος, ενώ θα αναγορευθεί επίτιμος διδάκτορας Δικαίου του Εβραϊκού Πανεπιστημίου Ιεροσολύμων, όπου θα απευθύνει ομιλία με θέμα «Η Ευρωπαϊκή έννομη τάξη στον λαβύρινθο της οικονομικής κρίσης».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη συνέχεια θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της Κνεσέτ Γιούλι Εντελστάιν και το βράδυ θα παρακαθήσει σε δείπνο που θα παραθέσει προς τιμήν του ο Ισραηλινός ομόλογός του.

Στις 10.00 το πρωί της Πέμπτης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα επισκεφθεί το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων, όπου θα έχει συνάντηση με Πατριάρχη Ιερουσαλήμ Θεόφιλο Γ΄.

Ο κ. Παυλόπουλος θα συναντηθεί στη συνέχεια με την Ελληνική Λέσχη της Κοινότητας των Ιεροσολυμιτών καθώς και με το προεδρείο του Σωματείου Ελλήνων Επιζώντων Ολοκαυτώματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η επίσκεψη του κ. Παυλόπουλου στο Ισραήλ θα ολοκληρωθεί με τη συνάντησή του στις 16.15 με τον πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης