Στο πλαίσιο του διαλόγου για την αγροτική πολιτική, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Κώστας Σκανδαλίδης, συναντήθηκε με τον νέο υπεύθυνο τομεάρχη Αγροτικού της Ν.Δ., Γ. Κασαπίδη, τον οποίο ενημέρωσε για τα προβλήματα του αγροτικού χώρου και τον κυβερνητικό προγραμματισμό αντιμετώπισής τους.

Μετά τη συνάντηση, ο κ. Σκανδαλίδης δήλωσε ότι η αγροτική πολιτική είναι υπόθεση εθνική και ότι δεν νοείται έξοδος από την οικονομική κρίση της χώρας, χωρίς ανάπτυξη της ελληνική γεωργίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κ. Κασαπίδης μετέφερε στον υπουργό τις ανησυχίες του αγροτικού κόσμου για τις μεγάλες καθυστερήσεις που σημειώνονται στην αντιμετώπιση χρόνιων προβλημάτων της γεωργίας μας και ιδιαίτερα των νομοθετικών πρωτοβουλιών της κυβέρνησης.

Επεσήμανε, δε, ότι η Ν.Δ. θα ασκήσει αυστηρή κριτική στο κυβερνητικό έργο, αλλά θα συμβάλλει αποφασιστικά στον διάλογο για την αντιμετώπιση των προβλημάτων και την ανακούφιση των αγροτών μας.

Τέλος, ο κ. Σκανδαλίδης επαναβεβαίωσε ότι προωθείται άμεσα νομοθετική ρύθμιση για την εξυγίανση του συνεταιριστικού κινήματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αύριο, ο υπουργός Ανάπτυξης θα συναντηθεί με 16 βουλευτές του ΠΑ.ΣΟ.Κ., οι οποίοι κατέθεσαν ερώτηση στη Βουλή για τις τιμές των αγροτικών προϊόντων.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης