Συνάντηση με τον Υφυπουργό Κρατικής Ασφάλειας της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας κ. Dong Jingwe είχε ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Ελευθέριος Οικονόμου την περασμένη Παρασκευή.

Μεταξύ άλλων συζητήθηκαν θέματα ενίσχυσης της υφιστάμενης συνεργασίας στον τομέα της ασφάλειας, εκπαίδευσης προσωπικού και ανταλλαγής πληροφοριών – εμπειρογνωμοσύνης, ενόψει και της επικείμενης επίσκεψης του Προέδρου της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας στη χώρα μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη συνάντηση, από πλευράς Ελληνικής Αστυνομίας, συμμετείχαν ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Μιχαήλ Καραμαλάκης, ο Διευθυντής της Γενικής Διεύθυνσης Προστασίας Επισήμων και Ευπαθών Στόχων, Υποστράτηγος Γεώργιος Γιάννινας, ο Διευθυντής της Υπηρεσίας Προέδρου Δημοκρατίας, Υποστράτηγος Δημήτριος Κρίκας, ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Αττικής, Υποστράτηγος Γεώργιος Ψωμάς, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας, Αστυνομικός Διευθυντής Ελευθέριος Χαρδαλιάς και ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Διεθνούς Αστυνομικής Συνεργασίας, Αστυνομικός Διευθυντής Ιωάννης Σταυρακάκης.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης