Της Άντζελας Πεΐτση

Με τον υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Χρήστο Σπίρτζη έχει συνάντηση στις 17.15 το απόγευμα ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας για τον Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (ΟΑΣΘ) και τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων. Τη Δευτέρα υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία μεταξύ των δύο πολιτικών για το θέμα αυτό. Το ζήτημα που έχει ανακύψει με τον ΟΑΣΘ έχει ως αποτέλεσμα την αναστολή των δρομολογίων των αστικών λεωφορείων της πόλης και την ταλαιπωρία των πολιτών της Θεσσαλονίκης.

Όπως τόνισε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας «η κατάσταση με το ζήτημα του ΟΑΣΘ στη Θεσσαλονίκη έχει φθάσει στο απροχώρητο. Κυβέρνηση και ΟΑΣΘ πρέπει άμεσα να συμφωνήσουν σε μια αμοιβαία αποδεκτή λύση, η οποία θα δώσει οριστικό τέλος στην ταλαιπωρία των πολιτών της Θεσσαλονίκης. Για να γίνει επιτέλους πράξη το αυτονόητο, πρέπει και οι δύο πλευρές να συζητήσουν και να συναποφασίσουν τα βήματα που θα οδηγήσουν στη λύση του προβλήματος».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Θα συναντηθώ με τον υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Σπίρτζη, με σκοπό να εξευρεθεί και να εφαρμοστεί μια αμοιβαία αποδεκτή λύση μεταξύ του αρμόδιου υπουργείου και του ΟΑΣΘ. Η ομηρία και η ταλαιπωρία των συμπολιτών μας στις δημόσιες μεταφορές πρέπει να λήξει με κάθε δυνατό τρόπο» πρόσθεσε ο κ. Τζιτζικώστας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης