Η Εκτελεστική Επιτροπή της Δημοκρατικής Αριστεράς συνεδρίασε σήμερα, με αντικείμενο τις πολιτικές εξελίξεις όπως θα καθοριστούν και από το πακέτο των μέτρων 11,8 δισ. καθώς και τους όρους και προϋποθέσεις για τη διεύρυνση της ΔΗΜΑΡ στον χώρο της Κεντροαριστεράς, ενώ καταρτίστηκε το πρόγραμμα περιφερειακών συσκέψεων σε όλη τη χώρα.

Καταρτίστηκε επίσης ο προγραμματισμός του κόμματος με στόχο, όπως καταγράφηκε στην συνεδρίαση, στις συνελεύσεις των Τοπικών Οργανώσεων της ΔΗΜΑΡ να δοθεί βάρος στην εξωστρεφή δράση τους, με εκδηλώσεις και ανοιχτές διαδικασίες ενώ ορίστηκαν, υπεύθυνος Προγράμματος ο Δημήτρης Χατζησωκράτης και Πολιτικού Σχεδιασμού ο Σάκης Παπαθανασίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Εκτελεστική Επιτροπή συζήτησε τις πρωτοβουλίες που πρέπει να αναληφθούν για το άνοιγμα του κόμματος στο χώρο του δημοκρατικού σοσιαλισμού και της οικολογίας. Στο πλαίσιο αυτό ορίστηκε ο Νίκος Μπίστης επικεφαλής της επιτροπής για τη διεύρυνση της ΔΗΜΑΡ. Την πολιτική ευθύνη από πλευράς Ε.Ε. για το θέμα της διεύρυνσης έχει ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής και βουλευτής Επικρατείας Σπύρος Λυκούδης.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης