Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 10.00 σήμερα το πρωί η ευρεία κυβερνητική σύσκεψη με την συμμετοχή 11 υπουργών υπό τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά στο Μέγαρο Μαξίμου.

Η σύσκεψη έχει βασικό αντικείμενο τα προαπαιτούμενα εν όψει του ελέγχου της Τρόικας που θα βρίσκεται στην χώρα μας στις 21 Σεπτεμβρίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην σύσκεψη μετέχει ο Ευάγγελος Βενιζέλος με την ιδιότητα του αντιπροέδρου της κυβέρνησης καθώς και οι υπουργοί Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης, Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης, Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκος Μητσοτάκης, Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής Γιώργος Μανιάτης, Υγείας Άδωνης Γεωργιάδης, Παιδείας Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, Εργασίας Γιάννης Βρούτσης, Μεταφορών Μιχάλης Χρυσοχοϊδης και εκπρόσωπος από την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Αμύνης.

Να σημειωθεί πως ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας θα παρουσιάσει το σχέδιο για την κατάρτιση του νέου Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος (2014 – 2016) και τις τελευταίες προτάσεις για τον Ενιαίο Φόρο Ακίνητων του 2014. Παράλληλα θα σταθμιστούν εναλλακτικά σενάρια για το «ξεπάγωμα» των πλειστηριασμών στην πρώτη κατοικία.

Επιμέλεια: Άννα Μορφούλη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης