Συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε ο Παναγούλης

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 18 Απριλίου 2012, 18:54
  Συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε ο Παναγούλης
Σε ανακοίνωσή του, το στέλεχος του «Άρματος Πολιτών» καταδικάζει την «προσωπική επιλογή του Γιάννη Δημαρά να συνεργαστεί στις εκλογές με τον Πάνο Καμμένο» και παράλληλα ανακοινώνει την δημιουργία της πολιτικής κίνησης «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ» από στελέχη του κόμματος που θα συνεργαστούν με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ολόκληρη η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Η Τρόϊκα, οι διεθνείς τοκογλύφοι και το ντόπιο κατεστημένο που τους εκφράζει, με τα όλο και αυξανόμενα μέτρα οδηγούν στην εξαθλίωση τον ελληνικό λαό. Κανένας πολίτης, δεν πρέπει να απουσιάσει από τη μάχη για την ανατροπή τους.

Τα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας, η Νεολαία, τα στελέχη και οι φίλοι του Άρματος Πολιτών, που διαφωνήσαμε με την προσωπική επιλογή του Γιάννη Δημαρά να συνεργαστεί στις εκλογές με τον Π. Καμμένο, διαχωρίζουμε τη θέση μας και δημιουργώντας την πολιτική κίνηση με την ονομασία «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ», αποφασίζουμε :

την πολιτική και εκλογική συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ- Ενωτικό Κοινωνικό Μέτωπο, διατηρώντας την αυτονομία μας, στην προγραμματική εκείνη βάση που έχει εξαγγείλει ο Αλέξης Τσίπρας.

Για να μπορέσει ο λαός μας και η νέα γενιά να έχει μέλλον και προοπτική, ζωή με αξίες και ιδανικά, και όχι επιβίωση με δανεικά.


Για την «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ»

Παναγούλης Στάθης».

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 18 Απριλίου 2012, 18:58