Η Εύα Καϊλή συναντήθηκε σήμερα, Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου, με τους συνηγόρους της, Μιχάλη Δημητρακόπουλο και Αντρέ Ριζόπουλο, ενόψει της αυριανής ημέρας, όπου αναμένεται να κριθεί η προφυλάκισή της.

Με το πέρας της συνάντησης, ο κ. Δημητρακόπουλος δήλωσε πως η κα Καϊλή αισθάνεται προδομένη από τον σύντροφό της, ενώ σημείωσε πως είναι δύσκολα τα πράγματα, αν και όπως είπε «έχουμε ισχυρά επιχειρήματα για να αφεθεί ελεύθερη».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είμαστε (εδώ) πάρα πολλές ώρες. Ήταν και οι δύο συνεργάτες μου. Σίγουρα είναι μια μέρα που κρίνεται η προσωπική της ελευθερία. Δεν υπάρχει πολυτιμότερο αγαθό. Είναι πάρα πολύ προβληματισμένη. Αυτή τη στιγμή είμαι υποχρεωμένος γιατί το έχουμε συμφωνήσει, δεν θα κριθεί αν είναι ένοχη ή αθώα, αλλά αν θα πρέπει να αφεθεί ελεύθερη ή να κρατηθεί προσωρινά», είπε ο συνήγορος της Καϊλή.

«Ο κ. Ριζόπουλος έχει πολύ καλύτερη εικόνα για τους δικαστές εδώ στις Βρυξέλλες. Μου είπε ότι καμία πρόβλεψη δεν είναι ασφαλής. Είναι δύσκολα τα πράγματα, έχουμε ισχυρά επιχειρήματα για να αφεθεί ελεύθερη», πρόσθεσε.

«Όταν έχεις ένα παιδί ορφανό ουσιαστικά είσαι περισσότερο δυστυχισμένος. Η Καϊλή δεν είναι ύποπτη φυγής, ούτε μπορεί να καταστρέψει αποδεικτικά στοιχεία. Με καθαρά νομικά κριτήρια έχω αισιοδοξία», κατέληξε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης