Βουλευτές και στελέχη της Νέας Δημοκρατίας επαναφέρουν το θέμα που αφορά στον ρόλο του Κώστα Καραμανλή μετά και τις αιχμηρές διατυπώσεις του Δημήτρη Αβραμόπουλου, σε πρόσφατη συνέντευξή του για τις προειδοποιήσεις που είχε κάνει μέσω επιστολής για την οικονομία.

Ο βουλευτής Θεόδωρος Καράογλου, μιλώντας στο ραδιοσταθμό «Βήμα», ανέφερε πως θεωρεί ότι «το πρόσημο της ιστορίας θα είναι θετικό μπροστά στον Κώστα Καραμανλή, γιατί νομίζω ότι τα πεντέμισι χρόνια ήταν μια καλή κυβερνητική περίοδος».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εξάλλου, απορρίπτοντας τα περί ιστορικού προσώπου που έχουν αναφέρει στελέχη της ΝΔ, υποστήριξε ότι ο πρώην πρωθυπουργός μπορεί να γίνει ακόμη και πρόεδρος Δημοκρατίας.

«Δεν θεωρώ ότι ο Κώστας Καραμανλής έχει κλείσει την πολιτική του διαδρομή, απλώς μπορεί να μην είναι στην πρώτη γραμμή του αγώνα, μπορεί να μην είναι στο μέλλον πρόεδρος του κόμματος της ΝΔ ή πρωθυπουργός, να είναι πρόεδρος της Δημοκρατίας. Δεν σημαίνει ότι ο Κώστας ο Καραμανλής, που είναι ένα πολύτιμο κεφάλαιο για τη χώρα, έχει τελειώσει, απλώς μόνος του επέλεξε και είναι κάτι που τον τιμάει και ανέλαβε γενναία τις ευθύνες του για το άσχημο εκλογικό αποτέλεσμα, να αποσυρθεί από την ενεργό, μάχιμη πολιτική, να πάει ένα βήμα παραπίσω, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι μια πολύτιμη εφεδρεία» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Καράογλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης