Πόλεμος ανακοινώσεων έχει ξεσπάσει μεταξύ της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για την ενοικίαση πολυτελούς βίλας στα Λεγραινά από τον Αλέξη Τσίπρα.

Τη Δευτέρα το πρωί με ανακοίνωση της η ΝΔ αναφέρει:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Όσο ο κ. Τσίπρας προσπαθεί να αποφύγει τις απαντήσεις που οφείλει για τη βίλα στο Σούνιο, μέσω της σύγχυσης και των fake news, εμείς περιμένουμε συγκεκριμένες απαντήσεις:

1. Επιβεβαιώνει ότι νοικιάζει βίλα στο Σούνιο και ότι πρόκειται για διαφορετικό ακίνητο από αυτό όπου παραθέριζε τα προηγούμενα χρόνια, όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα;

2. Πού αποτυπώνεται αυτό στο πόθεν έσχες;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

3. Ποιος του νοικιάζει τη βίλα;

4. Ποιο είναι το μίσθωμα;

5. Πού είναι το μισθωτήριο;

6. Τι είναι αυτό που τον κάνει να αποφεύγει επί 24 ώρες να δώσει ξεκάθαρες απαντήσεις για το σήμερα;».

Το Σαββατοκύριακο, πηγές της Κουμουνδούρου σημείωναν ότι «η δημοσιογραφία των fake news κάνει τα τρολ της ΝΔ να μοιάζουν αρσακειάδες» και καλούν τους δημοσιογράφους να περάσουν από το σπίτι του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στην Κυψέλη «για καφεδάκι και κουραμπιέδες».

Αναλυτικά ανέφεραν: «Επειδή από χθες δημοσιεύματα, έβγαλαν από τη κοιλιά τους πως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δήθεν αγόρασε σπίτι στα Λεγραινά, δήθεν μετακόμισε από τη “λαϊκή Κυψέλη” και διάφορα άλλα τραγελαφικά, ενδεχομένως μήπως και καλύψουν το βατερλό της Πάρνηθας, τους ενημερώνουμε ότι εάν θέλουν μπορούν να περάσουν από το σπίτι του στην Κυψέλη για καφεδάκι και κουραμπιέδες. Μπορεί έτσι κάπως να γλυκαθούν και να ανακαλύψουν ότι η δημοσιογραφία των fake news έχει κοντά ποδάρια» ανέφεραν πηγές της Κουμουνδούρου.
 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης