ΣΥΡΙΖΑ: Αναγκαία η τάχιστη επίλυση των σοβαρών προβλημάτων στις πληγείσες περιοχές

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 16 Νοεμβρίου 2017, 15:47
ΣΥΡΙΖΑ: Αναγκαία η τάχιστη επίλυση των σοβαρών προβλημάτων στις πληγείσες περιοχές
«Η τραγωδία στη Δυτική Αττική από την ισχυρή βροχόπτωση που οδήγησε στον θάνατο ανθρώπων καθιστά αναγκαία τη λήψη άμεσων πρωτοβουλιών για την τάχιστη επίλυση των σοβαρών προβλημάτων που έχουν ανακύψει στις πληγείσες περιοχές, αλλά και την εκπόνηση ενός μακρόχρονου σχεδιασμού με σκοπό την επούλωση των παθογενειών που βαραίνουν τον τόπο εδώ και δεκαετίες» τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος δηλώνει συγκλονισμένος από τον άδικο χαμό των ανθρώπων και απευθύνει τα θερμά του συλλυπητήρια στις οικογένειές τους.

«Το συντονισμένο έργο του Υπουργείου Εσωτερικών, της Περιφέρειας Αττικής, της Πυροσβεστικής και όλων των αρμόδιων φορέων πρέπει να συνεχιστεί και να ενισχυθεί. Η άμεση ολοκλήρωση των έργων απεγκλωβισμού των περιοχών θα επιτρέψει την καταγραφή των ζημιών και την αποζημίωση των ανθρώπων» σημειώνει το κυβερνών κόμμα και προσθέτει:

«Η ολοκλήρωση του σχεδιασμού και της υλοποίησης των αναγκαίων έργων υποδομής για την ενίσχυση της αντιπλημμυρικής προστασίας και τον χωροταξικό σχεδιασμό της Αττικής, αποτελεί πρώτιστη προτεραιότητα. Η απαλλαγή της περιοχής από συσσωρευμένα προβλήματα δεκαετιών πρέπει να ξεκινήσει το συντομότερο δυνατό ώστε να μην επαναληφθεί τέτοια καταστροφή».

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 16 Νοεμβρίου 2017, 15:47