«Ο κ. Βαρεμένος αντέδρασε με απαράδεκτο τρόπο σε μια απαράδεκτη πρόκληση», σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ για το «on air» περιστατικό με την Άννα Καραμανλή – «Αναμένουμε πότε η κα Καραμανλή, θα ζητήσει συγνώμη για την επιλογή της να αποκομίσει πολιτική υπεραξία, ακόμη και σε μια στιγμή εθνικού πένθους».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η σημερινή ημέρα είναι βαριά φορτισμένη, καθώς αποχαιρετούμε τα παλικάρια μας, της Πολεμικής Αεροπορίας, που έφυγαν την ώρα του καθήκοντος. Ο κ. Βαρεμένος αντέδρασε με απαράδεκτο τρόπο σε μια απαράδεκτη, όμως, πρόκληση. Και ζήτησε αμέσως συγνώμη γι’ αυτό. Αναμένουμε πότε και η βουλευτής της ΝΔ, κα Καραμανλή, θα ζητήσει μια συγνώμη για την επιλογή της να αποκομίσει πολιτική υπεραξία, ακόμη και σε μια στιγμή εθνικού πένθους και βαθιάς θλίψης.  Σε μια στιγμή, δηλαδή, που όλους μας ενώνει, η κα Καραμανλή προτίμησε την πολιτική καπηλεία μιας τραγωδίας. Κρίμα!».

Γ. Βαρεμένος: Δεν υπήρχε κανένα νόημα επιθετικότητας απέναντι στην κ. Καραμανλή – Δεν έκανα χειρονομία στην κ. Καραμανλή

«Δεν υπήρχε κανένα νόημα επιθετικότητας απέναντι στην κ. Καραμανλή. Δεν έκανα χειρονομία στην κ. Καραμανλή, για όνομα του Θεού. Μου έβαζε μπροστά μου τη φωτογραφία, τι να έκανα;» είπε στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, Status 107,7 και την εκπομπή του Δημήτρη Βενιέρη, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Βαρεμένος, δίνοντας τη δική του εκδοχή. Με αφορμή το περιστατικό και τη φωτογραφία που έδειχνε η κ. Καραμανλή από την παρουσία Τσίπρα σε θεατρική παράσταση λίγες ώρες μετά τον χαμό των δύο πιλότων της Πολεμικής Αεροπορίας έκανε λόγο για «τυμβωρυχία», ενώ διερωτήθηκε, «αν μπορεί να γίνει προεκλογική εκστρατεία πάνω σε φέρετρα» και «αν σεβόμαστε τη θυσία».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης