ΣΥ.ΡΙΖ.Α: «H Ν.Δ έχει αντανακλαστικά παιδικής χαράς»

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 1 Αυγούστου 2016, 22:16
ΣΥ.ΡΙΖ.Α: «H Ν.Δ έχει αντανακλαστικά παιδικής χαράς»
Ενώπιον της εθνικής αντιπροσωπείας θα λάβει τις απαντήσεις η αξιωματική αντιπολίτευση, στη συζήτηση για την Παιδεία - ένα σοβαρό κοινωνικό ζήτημα που όμως η Ν.Δ το αντιμετωπίζει ως «παιδική χαρά», απαντά η κυβέρνηση στο αίτημα για προ ημερησίας συζήτηση.

«Συγχαρητήρια στη Νέα Δημοκρατία. Μόλις η κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι σκοπεύει να ζητήσει προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στην Βουλή για την Παιδεία, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης έσπευσε πρώτο να καταθέσει το σχετικό αίτημα. Απέδειξε έτσι απέναντι σε ένα σοβαρό κοινωνικό ζήτημα έχει αντανακλαστικά παιδικής χαράς. «Ναι, αλλά εμείς προλάβαμε και το κάναμε πρώτοι»», αναφέρει η κυβέρνηση.

«Συγχαίρουμε την Νέα Δημοκρατία για την τεράστια πολιτική της επιτυχία. Ελπίζουμε ότι εκτός από το να τρέχει να κατοχυρώνει τις προ ημερησίας διατάξεως συζητήσεις, θα μπορέσει κάποια στιγμή να συζητήσει και επί της ουσίας: Για το πώς η δική της διακυβέρνηση εξουθένωσε ένα τόσο σημαντικό αγαθό και για το όραμά της που παραχωρεί το δικαίωμα στην παιδεία αποκλειστικά στους λίγους», σχολιάζουν κυβερνητικές πηγές και υπογραμμίζουν: «θα τα πούμε λοιπόν στην Βουλή, ενώπιον του λαού. Υποθέτουμε ότι ο κ. Μητσοτάκης αναζητά ήδη γελοιογραφίες του Αρκά, προκειμένου να κάνει ακόμα μια σοβαρή και ουσιαστική τοποθέτηση».

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 1 Αυγούστου 2016, 22:22