Στροφή 180 μοιρών καταλογίζει ο ΣΥΡΙΖΑ στην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά, σε ό,τι αφορά στον εκλογικό νόμο, ενώ την κατηγορεί ότι «επιλέγει το κρυφτό».

«Μετά από τη στροφή 180 μοιρών στο θέμα του εκλογικού νόμου και την απόρριψη της πρότασης για απλή αναλογική, η κα. Γεννηματά προτείνει τώρα το πάγωμα της διαδικασίας ψήφισης του νόμου. Σε ένα τόσο κρίσιμο θέμα, η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και του ΠΑΣΟΚ επιλέγει το κρυφτό», σχολιάζει η Κουμουνδούρου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Θα συνταχτεί στο πλευρό των συντηρητικών δυνάμεων και του κ. Μητσοτάκη ή θα στηρίξει το πάγιο αίτημα των προοδευτικών δυνάμεων για απλή αναλογική;» διερωτάται ο ΣΥΡΙΖΑ, αναφερόμενος στην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ.

Νωρίτερα, σε δήλωσή της, η κα. Γεννηματά πρότεινε πάγωμα της διαδικασίας ψήφισης του εκλογικού νόμου και διάλογο με βάση την πρόταση που έχει καταθέσει το ΠΑΣΟΚ, κατηγορώντας ΣΥΡΙΖΑ και Ν.Δ. ότι «συνεχίζουν και στο θέμα του εκλογικού νόμου το δικομματικό τους παιχνίδι, κόντρα στην απαίτηση του λαού για εθνική συνεννόηση».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης