«Για αντιπερισπασμούς και προβοκάτσιες» κατηγορεί την κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, σχολιάζοντας τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στο ΑΠΘ.

Απαντώντας στην ανακοίνωση της κυβέρνησης υποστηρίζει: «Αυτό που είναι επικίνδυνο για την ακαδημαϊκή κοινότητα, τους φοιτητές και τα δημόσια Πανεπιστήμια είναι οι πολιτικές της κυβέρνησης Μητσοτάκη και αστυνομικοί που δέρνουν φοιτητές, ταυτίζοντάς τους επίτηδες με μικρές μειοψηφίες παρατρεχάμενων και προβοκατόρων».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ακολούθως, κατηγορεί την κυβέρνηση και τις πρυτανικές Αρχές στο ΑΠΘ, ότι «το μόνο έργο που έχουν να επιδείξουν δεν είναι καμία βιβλιοθήκη αλλά μόνο υποβάθμιση του δημοσίου πανεπιστημίου, λοιδορία των φοιτητών και βόμβες κρότου λάμψης ακόμα και μέσα στους διαδρόμους του πανεπιστημίου».
Προσθέτει ακόμη: «Καταλαβαίνουμε την ανάγκη της ΝΔ να υπερασπιστεί το τελευταίο προεκλογικό ψέμα της, αυτό της δήθεν «ασφάλειας», αλλά δεν θα το κάνει πλακώνοντας στο ξύλο φοιτητές και με εικόνες ντροπής όπως οι χθεσινές».

Καλεί, τέλος, την κυβέρνηση «Να αφήσει λοιπόν τους αντιπερισπασμούς και τις προβοκάτσιες, τα αδιέξοδα της πολιτικής της τα ζουν στο πετσί τους οι πολίτες κάθε μέρα. Αν πάλι θέλει να μιλήσει για την ασφάλεια, ας απαντήσει επιτέλους στον δήμαρχό της, κ. Μπακογιάννη που από χθες αποδομεί μέχρι κεραίας τα «επιτεύγματα» της κυβέρνησης για τα οποία κόμπαζε στο Συνέδριο της ΝΔ ο κ. Μητσοτάκης πριν τρεις μέρες».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης