ΣΥΡΙΖΑ: Είναι κακό στην άμμο να χτίζεις success story

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 29 Ιουλίου 2013, 19:31
ΣΥΡΙΖΑ: Είναι κακό στην άμμο να χτίζεις success story
«Ο πρωθυπουργός συνεχίζει να χτίζει αναπτυξιακά παλάτια πάνω στην άμμο ενός success story, το οποίο δεν υπάρχει παρά μόνο στη δική του φαντασία», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ, σχετικά με τις δηλώσεις του πρωθυπουργού, μετά τη συνάντηση που είχε με τον Ιταλό ομόλογό του, Ενρίκο Λέτα.

«Ο κ. Σαμαράς, προσδεδεμένος το άρμα της κ. Μέρκελ, έχει επιλέξει το δρόμο της υποταγής στην πολιτική της ακραίας λιτότητας, που διαλύει τις κοινωνίες σε Ελλάδα και Ευρώπη, παραμένοντας αμετανόητα πιστός και αμετακίνητος στη μνημονιακή νεοφιλελεύθερη πολιτική, ετοιμάζοντας νέο κύμα απολύσεων, οριζόντιων περικοπών, λουκέτων και περαιτέρω υποβάθμισης του κοινωνικού κράτους», σημειώνεται στην ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Επιπλέον, ο ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνει ότι «όσο δε για τον "πολυπόθητο" στόχο του πρωτογενούς πλεονάσματος, με την καταστροφική πολιτική που ασκείται, αν και όποτε επιτευχθεί, θα έχει κοστίσει χιλιάδες θέσεις εργασίας και θα έχει σπρώξει όλο και περισσότερους πολίτες στην εξαθλίωση».

«Ο μόνος ελπιδοφόρος δρόμος περνάει μέσα από την ανατροπή της πολιτικής της λιτότητας σε Ελλάδα και Ευρώπη ώστε να αλλάξει το σκηνικό και δοθεί ελπίδα και ρεαλιστική προοπτική», καταλήγει η ανακοίνωση.

Eπιμέλεια: Παύλος Κιρκασίδης

Πηγή: ΑΠΕ-ΑΜΠΕ

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 29 Ιουλίου 2013, 19:31