ΣΥΡΙΖΑ: Καταγγέλλει επίθεση από μέλη της Χρυσής Αυγής στον Κολωνό

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 30 Απριλίου 2014, 21:09
ΣΥΡΙΖΑ: Καταγγέλλει επίθεση από μέλη της Χρυσής Αυγής στον Κολωνό
Ένταση προκλήθηκε το πρωί στον Κολωνό, στο σημείο όπου πραγματοποιήθηκε η δωρεάν διανομή τροφίμων από παραγωγούς των λαϊκών αγορών. Μέλη του ΣΥΡΙΖΑ που μοίραζαν προεκλογικό υλικό καταγγέλλουν ότι δέχθηκαν την επίθεση από μέλη της χρυσής αυγής.

Η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει:

«Οι σημερινοί τραμπουκισμοί Χρυσαυγιτών εναντίον μελών του ΣΥΡΙΖΑ σε λαϊκή αγορά στον Κολωνό, πιστοποιούν εκ νέου δύο πράγματα: Πρώτον, το ότι η Χρυσή Αυγή είναι μια ναζιστική εγκληματική οργάνωση που χρησιμοποιεί βία κατά των αντιπάλων της και στρέφεται εναντίον θεμελιωδών πολιτικών ελευθεριών, όπως η απρόσκοπτη διακίνηση των ιδεών.

Δεύτερον, το ότι ακόμα και μετά την πολιτική κατακραυγή και τις διώξεις εναντίον στελεχών της Χρυσής Αυγής που ακολούθησαν τη δολοφονία Φύσσα, αυτή επιμένει σε εγκληματικές κι αντιδημοκρατικές πρακτικές. Δεν πρέπει λοιπόν να υπάρξει κανένας εφησυχασμός. Ο αντιφασιστικός αγώνας πρέπει να συνεχιστεί αμείωτος και είναι καθήκον όλων των δημοκρατικών και προοδευτικών δυνάμεων να υψώσουν ένα τοίχος απέναντι στους υμνητές του ναζισμού.

Δεν τρομοκρατούμαστε από τις επιθέσεις και τους τραμπουκισμούς, δίνουμε τον αγώνα για τη μεγάλη ανατροπή σε Ελλάδα και Ευρώπη στις 18 και τις 25 του Μάη».Διαβάστε επίσης:

Επιτέθηκαν σε συνεργάτες της Ρένας Δούρου στον Κολωνό


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 30 Απριλίου 2014, 21:14