ΣΥΡΙΖΑ: Καταγγέλλει την επίθεση Χρυσαυγίτη εναντίον μέλους της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στη Λέσβο

ΣΥΡΙΖΑ: Καταγγέλλει την επίθεση Χρυσαυγίτη εναντίον μέλους της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στη Λέσβο
Με ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου καταγγέλλει το συμβάν που έγινε στα Παράκοιλα Λέσβου, κατά το οποίο μέλος της Χρυσής Αυγής έγραψε συνθήματα στους τοίχους της οικίας και το αυτοκίνητο ενός αγρότη μέλος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Λέσβου.

Παρατίθεται η ανακοίνωση:

Μετά τους μετανάστες οι ενεργοί πολίτες!

Ο ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου καταγγέλλει τη στοχοποίηση ενός αγρότη, μέλους της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και της γυναίκας του προέδρου του συνεταιρισμού των γυναικών στα Παράκοιλα της Λέσβου, από τους τραμπούκους της «ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ», οι οποίοι με προφανή στοιχεία προσωπικής και οικογενειακής απειλής, ανέγραψαν συνθήματα στους τοίχους του σπιτιού του και στο αγροτικό του αυτοκίνητο.

Μετά τους μετανάστες τώρα γίνονται στόχος της φασιστικής συμμορίας, οι ενεργοί πολίτες, οι αριστεροί που αντιστέκονται και έχουν πολιτική παρουσία στις τοπικές κοινωνίες.

Ενώ η Χ.Α. δεν έχει μια κουβέντα να πει για τις λίστες των φοροκλεφτών, των τραπεζιτών και των μεγαλοεργολάβων, εξαντλούν την «μαγκιά» τους στους φτωχούς, τους μετανάστες και σε όσους αντιστέκονται.

Δηλώνουμε κατηγορηματικά στους γνωστούς-άγνωστους τραμπούκους ότι ο εκφοβισμός, και η θρασυδειλία τους δεν έχουν πέραση στη Λέσβο. Αν νομίζουν πως καλυμμένοι μέσα στη νύχτα και με κρυμμένα τα πρόσωπά τους, μπορούν να εκβιάζουν και να απειλούν, ας μάθουν πως δεν θα τους περάσει.
Καλούμε το λαό της Λέσβου να απομονώσει τα φασιστοειδή και να τους δώσει να καταλάβουν ότι στο δημοκρατικό νησί μας δεν έχουν θέση τέτοιες ενέργειες και συμπεριφορές.

Καλούμε την Αστυνομική Διεύθυνση Λέσβου να κάνει το καθήκον της.

Καλούμε τέλος την κυβέρνηση, αντί να χρησιμοποιεί στην πολιτική της ατζέντα, την επιχειρηματολογία της φασιστικής αυτής συμμορίας και να την αναπαράγει σε επιθέσεις κατά του ΣΥΡΙΖΑ και της Αριστεράς, να πάρει μέτρα για την προστασία της ομαλής ζωής του τόπου και της προστασίας των πολιτών.

Μυτιλήνη, 28/12/2012

Το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ

Διαβάστε επισης ΑΝΤΑΡΣΥΑ: Καταγγέλλει επίθεση της Χρυσής Αυγής σε βάρος μέλους της στη Λέσβο, Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 27 Δεκεμβρίου 2012, 21:07

Επιμέλεια: Μαριάννα Μαρμαρά

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 28 Δεκεμβρίου 2012, 22:00