«Η κατάσταση στα νοσοκομεία κάθε μέρα που περνά γίνεται και πιο δραματική. Δύο ασθενείς έχασαν σήμερα τη ζωή τους στο Λαϊκό, περιμένοντας μάταια, πρόχειρα διασωληνωμένοι, να ανοίξει μία κλίνη ΜΕΘ» υπογραμμίζει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σε ανακοίνωσή του.

Η αξιωματική αντιπολίτευση χαρακτηρίζει «τουλάχιστον εξοργιστικό» ότι «την ώρα που δεκάδες ασθενείς, είτε με Covid είτε με άλλα νοσήματα, βρίσκονται σε πολυήμερη αναμονή για να βρεθεί μία κλίνη ΜΕΘ, ο υπουργός Επικρατείας κ. Γεραπετρίτης δηλώνει με απύθμενο θράσος ότι “αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει ανάγκη για άλλες κλίνες”». 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δυστυχώς για τους πολίτες που υποφέρουν αυτή την ώρα και για τις χιλιάδες οικογένειες που αγωνιούν για τους ανθρώπους τους στα νοσοκομεία, δεν έχουμε μόνο μια κυβέρνηση που ευθύνεται γιατί άφησε ανοχύρωτο το ΕΣΥ, αλλά που δεν έχει καν συναίσθηση της δραματικής πραγματικότητας» σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και καταλήγει: «Την ώρα που χάνονται ανθρώπινες ζωές και οι υγειονομικοί καταρρέουν μαζί με το ΕΣΥ, ο κ. Μητσοτάκης και οι στενοί του συνεργάτες βρίσκονται στο κόσμο τους και επιμένουν να λειτουργούν ως υπερασπιστές των συμφερόντων των ιδιωτικών κλινικών, αρνούμενοι να τις επιτάξουν, για να παραμένουν αμόλυντες από τον κορωνοϊό».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης