ΣΥΡΙΖΑ προς ΝΔ: «Φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης»

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 8 Σεπτεμβρίου 2016, 01:22
ΣΥΡΙΖΑ προς ΝΔ: «Φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης»
«Η ΝΔ , το κόμμα που χρωστάει σε όποιον μιλά ελληνικά, που έχει δανειστεί πάνω από 200 εκατομμύρια ευρώ από τις τράπεζες και δεν θα καταφέρει να τα αποπληρώσει μέχρι να γίνει πρόεδρός της ο εγγονός του Κυριάκου Μητσοτάκη, το κόμμα που έχει φεσώσει ακόμα και τους ιδιοκτήτες των γραφείων που ενοικίαζε στη Συγγρού, έχει το θράσος να κατηγορεί την εφημερίδα Αυγή για ύποπτες πρακτικές και αδιαφάνεια» αναφέρει απάντηση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ στην ΝΔ υπό τον τίτλο «Φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης».

«Θα τους συνιστούσαμε περισσότερη προσοχή και μελέτη των ισολογισμών της εφημερίδας, του μετοχικού κεφαλαίου της Αυγής, καθώς και των στοιχείων για το δάνειό της που αποπληρώνεται κανονικά.

Με αυτόν τον τρόπο, θα βοηθηθεί και ο πρόεδρος της ΝΔ στις επόμενες "επιχειρηματικές" του κινήσεις, αφού ο ίδιος έχει μετοχές στον Κήρυκα Χανίων και χρωστά σε τράπεζα 700.000 ευρώ που δεν αποπληρώνονται.

Όσο για τις οφσόρ, καλό είναι να απευθυνθεί στον στενό σύμβουλο του κ.Σαμαρά, Σταύρο Παπασταύρου για τεχνογνωσία"» καταλήγει η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ στην ΝΔ.

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 8 Σεπτεμβρίου 2016, 01:22