ΣΥΡΙΖΑ: Στους χιλιάδες εγκλωβισμένους στη Μεσογείων, την Κηφισίας, τη Μαραθώνος ποιος θα δώσει αποζημιώσεις;

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 25 Ιανουαρίου 2022, 12:28
ΣΥΡΙΖΑ: Στους χιλιάδες εγκλωβισμένους στη Μεσογείων, την Κηφισίας, τη Μαραθώνος ποιος θα δώσει αποζημιώσεις;

«Η πρωτοφανής ταλαιπωρία των πολιτών σε μια προαναγγελθείσα κακοκαιρία έχει έναν και μόνον υπεύθυνο: τον κύριο Μητσοτάκη», αναφέρει ο Νάσος Ηλιόπουλος, ο οποίος μιλά για «γελοιότητα του εξαφανισμένου Κ. Μητσοτάκη», που «ξεπερνά κάθε όριο».

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σχολιάζει ότι ο πρωθυπουργός «εθισμένος στην επικοινωνιακή διαχείριση ανακοινώνει αποζημιώσεις για τους εγκλωβισμένους στην Αττική Οδό», και ρωτά: «Στους χιλιάδες πολίτες που έμειναν εγκλωβισμένοι για ατελείωτες ώρες στη Μεσογείων, την Κηφισίας, τη Μαραθώνος και δεκάδες άλλους δρόμους, ποιος θα δώσει αποζημιώσεις; Στους εκατοντάδες επιβάτες που εγκλωβίστηκαν σε συρμούς του τρένου ποιος θα δώσει αποζημιώσεις; Στους πολίτες, που συνεχίζουν να περνούν τον χιονιά χωρίς ρεύμα και θέρμανση, ποιος θα δώσει αποζημιώσεις;».

»Ας αφήσει το επικοινωνιακό θέαμα ο κύριος Μητσοτάκης και ας προσπαθήσει να βάλει τάξη στο χάος που δημιούργησε. Αυτό περιμένει η ελληνική κοινωνία», συνεχίζει ο κ. Ηλιόπουλο και καταλήγει τονίζοντας ότι η κοινωνία «στη συνέχεια περιμένει μια ουσιαστική απολογία για τις αυτάρεσκες διαβεβαιώσεις ετοιμότητας, που βούλιαξαν μέσα στις λάσπες της πραγματικής ζωής».

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 25 Ιανουαρίου 2022, 12:28