Με στόχο να σταματήσει το κλίμα ασυνεννοησίας και αντιπαράθεσης που επικράτησε την επομένη του ανασχηματισμού, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Ευάγγελος Βενιζέλος συγκαλεί το μεσημέρι σύσκεψη με κυβερνητικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ.

Ο κ. Βενιζέλος θέλει να αποστείλει καθαρό μήνυμα προς τα κυβερνητικά στελέχη της παράταξης να εγκαταλείψουν την τακτική που παραπέμπει σε… εικόνες Βαβέλ, αντί να συμβάλουν αποφασιστικά στα συλλογικά δρώμενα για την οριστική έξοδο από την κρίση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο γραφείο του Ευ. Βενιζέλου έχουν προσκληθεί υπουργοί και υφυπουργοί μεταξύ των οποίων οι κ.κ. Χρυσοχοΐδης (θα απουσιάζει εκτός Αθηνών), Μανιάτης, Κουκουλόπουλος, Κωνσταντινόπουλος, Φώφη Γεννηματά, ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης, ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Τάκης Ρήγας, καθώς και στελέχη του κόμματος όπως οι κ. Σκανδαλίδης, Καρύδης, Πρωτόπαπας, Αφροδίτη Αλ Σάλεχ κ.ά.

Η συζήτηση -λένε έγκυρες πληροφορίες- δεν θα περιοριστεί μόνο στα θέματα της κυβερνητικής ατζέντας αλλά και θα «απλωθεί» με στόχο την περιγραφή της πολιτικοοικονομικής συγκυρίας και των προτεραιοτήτων. Εντός του θέρους προγραμματίζεται η ψήφιση σημαντικών νομοσχεδίων, όπως αυτό για τη «μικρή» ΔΕΗ που έχει ήδη προκαλέσει αντιδράσεις και από κυβερνητικά στελέχη.

Με πληροφορίες από το imerisia.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης