Σύσκεψη με τους πολιτικούς αρχηγούς αναμένεται να έχει σήμερα στις 17.00 το απόγευμα ο Λουκάς Παπαδήμος, προκειμένου να συζητηθεί το θέμα της νέας δανειακής σύμβασης. Μετά τη σύσκεψη υπάρχει πιθανότητα ο πρωθυπουργός να έχει εκ νέου ραντεβού με την τρόικα, προκειμένου να είναι όλα έτοιμα για την κρίσιμη Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες τη Δευτέρα.

Ο πρωθυπουργός επιδιώκει να αποσπάσει τη δέσμευση των πολιτικών αρχηγών πάνω στο νέο δανειακό πρόγραμμα, καθώς και στις απαιτήσεις που θέτουν οι δανειστές της χώρας ως προϋπόθεση γι’ αυτό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την Παρασκευή ο υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος, μετά τη συνάντηση με τον με τον επικεφαλής του Διεθνούς Χρηματοπιστωτικού Ινστιτούτου (IIF) Τσαρλς Νταλάρα, δήλωσε: «Προχωράμε και θα συνεχίσουμε και αύριο στο Μέγαρο Μαξίμου. Έχουμε πάρα πολλή δουλειά γιατί έχουμε ταυτόχρονα τη διαπραγμάτευση για το νέο πρόγραμμα. Είναι όλα πάρα πολύ πυκνά, δύσκολα και κρίσιμα. Αισιοδοξία υπάρχει γιατί πρέπει να ζήσει η χώρα και να προστατέψουμε τους πολίτες γιατί έχουν υποστεί πολλά».

Επιμέλεια: Άννα Μορφούλη

Διαβάστε επίσης: PSI: Θα συνεχιστούν το Σάββατο οι διαπραγματεύσεις- ΥΠΟΙΚ: Σημειώθηκε πρόοδος
Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2012, 22:22

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης