Ο εισηγητής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης για τον εκλογικό νόμο και στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Κώστας Σκανδαλίδης τόνισε σε δηλώσεις του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι «η πρόταση της κυβέρνησης για την κατάργηση του μπόνους είναι επιλεκτική, αποσπασματική, ατελέσφορη και κυρίως καιροσκοπική επιλογή, που δεν λύνει κανένα από τα κρίσιμα ζητήματα που απασχολούν το πολιτικό σύστημα και τα οποία οδήγησαν στη σημερινή κρίση αντιπροσώπευσης».

Παράλληλα, άσκησε κριτική στον Αλέξη Τσίπρα και την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, αποδίδοντάς τους καιροσκοπικά και μικροκομματικά κίνητρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κ. Σκανδαλίδης επανέλαβε τα πέντε σημεία της πρότασης του ΠΑΣΟΚ, επισημαίνοντας ότι όλα τα ενδεχόμενα για τις πολιτικές εξελίξεις είναι ανοιχτά. Όσον αφορά στα πεπραγμένα της Κεντροαριστεράς, το ηγετικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ εκτίμησε ότι έχουν γίνει «βήματα και συγκλίσεις, αλλά τα δύσκολα είναι μπροστά».

Επίσης, είπε ότι η συγκρότηση ενός ενιαίου πολιτικού φορέα είναι αναπόφευκτη, ωστόσο η μορφή του δεν έχει ακόμη αποσαφηνιστεί και προειδοποίησε ότι «ελλοχεύει ο κίνδυνος για νέα καπετανάτα».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης