Αναπαράσταση της αστυνομικής βίας στα Εξάρχεια, έκανε από το βήμα της Βουλής ο ηθοποιός και βουλευτής του ΜΕΡΑ25, Κλέωνας Γρηγοριάδης, υποδυόμενος μάλιστα τον ρόλο ενός εκ των συλληφθέντων στα επεισόδια τα οποία εκτυλίχθηκαν στην επέτειο μνήμης για τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

«Παραδίνομαι…Παραδίνομαι», αναφώνησε πολλές φορές από το βήμα της Βουλής, στηλιτεύοντας τους χειρισμούς της αστυνομίας για να καταχειροκροτηθεί και από βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Έστω ότι ήμουν αντεξουσιαστής, ταραχοποιός, αλλά δεν μπορεί να φωνάζω παραδίνομαι και να συνεχίζουν να με χτυπούν, να με κλωτσάνε στην κοιλιά, στα γεννητικά όργανα και στο στήθος, όταν είμαι εμφανώς άοπλος και παραδομένος» τόνισε ο γνωστός ηθοποιός.

Ο ίδιος περιέγραψε καρέ-καρέ το βίντεο από την Zougla.gr που έκανε το γύρο του διαδικτύου, υποστηρίζοντας ότι οι δύο συλληφθέντες -ένας εκ των οποίων ο ημίγυμνος διαδηλωτής – ήταν σαφώς άοπλοι και παραδομένοι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα, από τη θέση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του κόμματός του διερωτήθηκε «γιατί όλη αυτή η αγριότητα» και απευθυνόμενος στα υπουργικά έδρανα, είπε: «Να τη χαίρεστε, αν είναι αυτή η δημοκρατία σας».

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης