Την απόφαση του Λαϊκού Ορθοδόξου Συναγερμού να αποχωρήσει από την συνεδρίαση, αρνούμενος να αποδεχθεί τους όρους συγκρότησης της Επιτροπής Προκαταρκτικής Εξέτασης (προανακριτικής), ανακοίνωσε ο πρόεδρος του κόμματος, Γιώργος Καρατζαφέρης.

Αργότερα δε, σε διευκρινίσεις του προς τους δημοσιογράφους, ανέφερε πως το κόμμα του δεν πρόκειται να συμμετάσχει, ούτε στην ίδια την Επιτροπή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κ. Καρατζαφέρης εξέφρασε τη βεβαιότητά του ότι ο Άκης Τσοχατζόπουλος “είναι μιλημένος πως δεν πρόκειται να μπει φυλακή” και ότι τα δύο μεγαλύτερα κόμματα “τα έχουν κάνει πλακάκια”, περιορίζοντας την διερεύνηση της Επιτροπής, μονάχα στην περίοδο της υπουργίας του κ. Τσοχατζόπουλου και μόνον στο πρόσωπό του.

Όμως, “δεν υπάρχει νομικός σήμερα που να θεωρεί πως ο κος Τσοχατζόπουλος θα πάει φυλακή. Έγιναν πολλές κομματικές καμπάνιες με λεφτά του Άκη και υπάρχουν τα βίντεο της εισόδου και εξόδου από το Πεντάγωνο που έχει ο κ. Τσοχατζόπουλος και δεν ξέρω εάν θα τα δώσει ο κ. Τσοχατζόπουλος”, ανέφερε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ.

Στο παραπάνω πλαίσιο, αν ψάξουμε, θα ψάξουμε το όλον. Τους πάντες και τα πάντα. Με άλλα λόγια, εγώ είμαι υπέρ της εισηγήσεως του εισηγητού της ΝΔ. Η ΝΔ είναι με την εισήγηση του εισηγητού της; Άλλα είπε ο κ. Καμμένος, αλλά κάποιος άλλος παριστάνει τον καημένο μέσα στην αίθουσα και κρύβεται” ανέφερε ο κος Καρατζαφέρης. “Ο κος Καμμένος είπε πως ευθύνες δεν έχει μόνον ο κος Τσοχατζόπουλος, αλλά και το ΚΥΣΕΑ και όλοι οι άλλοι. Εάν αυτά τα βάλετε σε ένα χαρτί, τα υπογράφουμε τώρα” ανέφερε ο κος Καρατζαφέρης απευθυνόμενος προς την αξιωματική αντιπολίτευση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σημειώνεται επίσης και η αναφορά του προέδρου του ΛΑΟΣ στον “Παπανικολή”, για τον οποίο σημείωσε πως “ο Μεϊμαράκης το χαρακτήρισε πλωτό φέρετρο, ο Βενιζέλος το αγόρασε και σήμερα προσπαθούμε να βρούμε αγοραστή. Πολύ έξυπνοι είμαστε”.

“Δεν χαρακτήρισα το ίδιο το υποβρύχιο “πλωτό φέρετρο”, αλλά την κατάστασή του εφ’ όσον δεν υπάρξει επισκευή”, απάντησε ο πρώην υπουργός Άμυνας Ευάγγελος Μεϊμαράκης.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης