«Οι καιροί απαιτούν όχι πολιτική μέσων όρων αλλά νέες στρατηγικές επιλογές για την οικονομία και την οργάνωση της κοινωνίας σε όλα τα πεδία», δηλώνει ο Γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Kontra News.

Σημειώνει ότι η υγεία, η παιδεία, το κοινωνικό κράτος, τα δημόσια αγαθά εν γένει και η δυνατότητα πρόσβασης σε αυτά από όλους, «πρέπει να αποτελέσουν τον πυρήνα των στρατηγικών που θα ακολουθηθούν από εδώ και εμπρός». Προσθέτει ότι «ο νεοφιλελευθερισμός πρέπει να εγκαταλειφθεί τάχιστα» και τονίζει ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ, παρά τις εχθρικές για αυτόν συνθήκες που επικρατούν στο πεδίο της ενημέρωσης, κατορθώνει να διευρύνει το ακροατήριο του χτίζοντας νέες γέφυρες επικοινωνίας αλλά και αξιοπιστία».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κ. Σκουρλέτης αναφέρει πως «αν αφήσουμε τα πράγματα να εξελιχθούν όπως τα σχεδιάζει η παρούσα κυβέρνηση θα έχουμε μια νέα μεγάλη περίοδο γενικευμένης φτώχειας και εκτίναξης της ανεργίας». Αναφορικά με τα σενάρια περί πρόωρων εκλογών, σχολιάζει ότι «εύλογα γεννιέται το ερώτημα μήπως η κυβέρνηση θέλει να κρύψει τα όσα πρόκειται να κάνει στον τομέα της οικονομίας και της εργασίας και θέλει τώρα, που κυριαρχεί ο φόβος της πανδημίας και η ανασφάλεια, να κρυφτεί μέσα από μια πρόωρη προσφυγή στις κάλπες».

«Πρόκειται για ένα σκάνδαλο πολιτικό, οικονομικό αλλά και ηθικό», «έχασαν την ψυχραιμία τους και δεν απάντησαν συγκεκριμένα στα ερωτήματα που τους τέθηκαν», αναφέρει για το ζήτημα των voucher τηλεκατάρτισης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης