Σκουρλέτης: «Κατώτερος των προσδοκιών ο Σαμαράς»

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 24 Σεπτεμβρίου 2014, 12:28
Σκουρλέτης: «Κατώτερος των προσδοκιών ο Σαμαράς»
«Για τρίτη φορά το τελευταίο διάστημα ο κ. Σαμαράς ήταν κατώτερος των προσδοκιών, τις οποίες ο ίδιος είχε δημιουργήσει... Κι επειδή καμιά φορά ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες, νομίζω ότι τόσο η κα Μέρκελ όσο και ο κ. Σαμαράς ήταν απόλυτα σαφείς, σε ένα σημείο. Η μεν κα Μέρκελ είπε ότι τα πράγματα θα κινηθούν έτσι ώστε να ολοκληρωθεί το μνημονιακό πρόγραμμα, ο κ. Σαμαράς είπε, με λίγο διαφορετικές φράσεις, ακριβώς το ίδιο. Ότι θα κινηθούμε εντός του πλαισίου του μνημονιακού προγράμματος» σχολίασε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης για τη συνάντηση του πρωθυπουργού με την καγκελάριο της Γερμανίας την Τρίτη στο Βερολίνο.

«Κατά συνέπεια, θεωρώ ότι ο κ. Σαμαράς πήγε και ήρθε με άδεια χέρια. Και βεβαίως στο κρίσιμο, στρατηγικό ζήτημα σήμερα για την Ευρώπη που είναι η ανάγκη χαλάρωσης του Συμφώνου Σταθερότητας, δηλαδή η χαλάρωση των ακραίων πολιτικών λιτότητας, εκτέθηκε ανεπανόρθωτα» σημείωσε ο κ. Σκουρλέτης μιλώντας στον ΑΝΤ1.

«Στην κρίσιμη ερώτηση που τέθηκε με αφορμή την περίπτωση της Γαλλίας, η κα Μέρκελ τού απαγόρευσε να μιλήσει, ο ίδιος μάσησε τα λόγια του, απάντησε λέγοντας "παν μέτρο άριστον" και τελικά επιβεβαίωσε ότι είναι ο πιο πιστός οπαδός του μερκελισμού στην Ευρώπη» προσέθεσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε επίσης: Aιτήματα σε αναμονή
Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 23 Σεπτεμβρίου 2014, 15:41

Επιμέλεια: Χρύσα Λουγιάκη

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 24 Σεπτεμβρίου 2014, 12:34