Την άποψη ότι παράταση του βίου της σημερινής Βουλής σημαίνει εφαρμογή του e-mail Χαρδούβελη με τα νέα μέτρα εξέφρασε ο Πάνος Σκουρλέτης.

Μιλώντας στον Real Fm ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι «ο Σαμαράς κινήθηκε στη σκιά δύο μεγάλων φόβων χθες. Ο ένας ήταν ο φόβος της κυβέρνησης ειδικού σκοπού που προωθούν διάφορα κέντρα, το οποίο σημαίνει ότι ο ίδιος δεν θα παραμείνει στη θέση του, και ο άλλος ήταν ο ακόμα μεγαλύτερος φόβος, αυτός των εκλογών».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Άφησε να εννοηθεί ότι όποιος στηρίξει τη δεύτερη και την τρίτη ψηφοφορία ίσως ευνοηθεί από νέα κυβερνητικά σχήματα. Παράταση αυτής της πολιτικής σημαίνει υλοποίηση του e-mail Χαρδούβελη με τα νέα μέτρα» πρόσθεσε.

«Είναι ίσως η πρώτη φορά που οι εκλογές και η προσφυγή στη λαϊκή ετυμηγορία χαρακτηρίζονται ως περιπέτεια. Η κα Βούλτεψη προσπαθεί να δικαιολογήσει την πορεία και τις επιλογές αυτής της κυβέρνησης. Για τον κ. Σαμαρά, όσα γίνονταν τα τελευταία χρόνια ήταν μονόδρομος, όμως αυτό είναι λανθασμένο. Σήμερα υπάρχει μια πραγματικότητα η οποία διαφέρει σε μεγάλο βαθμό από το 2012. Είναι πιο ευνοϊκή η συγκυρία για να γίνει η μεγάλη συζήτηση που αφορά στις ευρωπαϊκές στρατηγικές» επεσήμανε.

Όσον αφορά στην υπόθεση Χαϊκάλη, τη χαρακτήρισε «πολύ σοβαρή» και υποστήριξε ότι η Δικαιοσύνη υπέδειξε ολιγωρία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Εμείς δεν είμαστε μια πολιτική δύναμη που θα παίξουμε τον ρόλο του Πόντιου Πιλάτου, μπροστά σε μία καταγγελία που υπονομεύει ευθέως τη λειτουργία του δημοκρατικού πολιτεύματος. Έχουμε μία ομολογημένη απόπειρα χρηματισμού βουλευτή, ψάχνουμε να βρούμε αν έγινε κάτω από τις εντολές κάποιου και υπάρχουν αυτήν τη στιγμή ερωτήματα τα οποία οφείλουμε όλοι να συμβάλλουμε ώστε να απαντηθούν» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Μπορεί αυτή η υπόθεση να κλείσει χωρίς να έχει γίνει προηγουμένως η άρση απορρήτου των τηλεφώνων του κ. Αποστολόπουλου και του κ. Χαϊκάλη; Είναι μια πολύ σοβαρή υπόθεση. Πρέπει ο καθένας να συμβάλει με τον τρόπο του και όχι να χάνει την ψυχραιμία του, όπως την έχασε ο ίδιος ο πρωθυπουργός. Θα έπρεπε να είχε την ίδια ευαισθησία και να έκανε μηνύσεις και στον κ. Μπαλτάκο».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης