Για προσφυγή της Μαρέβας Μητσοτάκη στη δικαιοσύνη μίλησε η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας απαντώντας στον κυβερνητικό εκπρόσωπο σχετικά με την υπόθεση πώλησης αμυντικού υλικού στη Σαουδική Αραβία και τον φερόμενο ως μεσάζοντα.

«Η κυρία Μητσοτάκη δεν γνωρίζει ούτε εξ όψεως τον κ. Σφακιανάκη και ήδη κινείται νομικά εναντίον των άθλιων συκοφαντών και των φερέφωνων του Μαξίμου» είπε η Μαρία Σπυράκη απαντώντας στον κυβερνητικό εκπρόσωπο Δημήτρη Τζανακόπουλο, που κάλεσε τον πρόεδρο της ΝΔ να δώσει εξηγήσεις για το «ποια η σχέση του κ. Σφακιανάκη τόσο με τον ίδιο, όσο και με τις επιχειρηματικές δραστηριότητες της συζύγου του».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Οι κ. Τσίπρας και Καμμένος θα λογοδοτήσουν μαζί για το σκάνδαλο με τους μεσάζοντες και την απώλεια 66 εκ. ευρώ από τα δημόσια ταμεία. Οι Έλληνες έχουν καταλάβει ποιοι πήγαν να πάρουν μίζες» τόνισε η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας σε συνέχεια της αντιπαράθεσης σχετικά με την πώληση αμυντικού υλικού στη Σαουδική Αραβία.

«Η Κυβέρνηση πιάστηκε “με την γίδα στην πλάτη” και τώρα προσπαθεί να την ξεφορτωθεί» τονίζουν πηγές της Νέας Δημοκρατίας.

«Αφού πρώτα αρνήθηκε το αίτημα της Ν.Δ. να εξεταστούν κεκλεισμένων των θυρών όλα τα πρόσωπα που είχαν ανάμειξη στην υπόθεση της πώλησης πολεμικού υλικού στη Σαουδική Αραβία, σήμερα δρομολόγησε τη σύγκληση της επιτροπής προκειμένου να ακυρώσει τη σκανδαλώδη συμφωνία» έλεγαν οι ίδιες πηγές, υπογραμμίζοντας ότι «είναι απολύτως ξεκάθαρο ότι η Κυβέρνηση, μέσα στον πανικό της από τις καθημερινές αποκαλύψεις, προσπαθεί με κάθε τρόπο να κουκουλώσει την υπόθεση, ώστε να μην υπάρχει αντικείμενο περαιτέρω διερεύνησης».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Να ξέρουν καλά όμως ότι κάθε προσπάθεια συγκάλυψης ή αντιπερισπασμού θα πέσει στο κενό. Η ιστορία θα φτάσει μέχρι τέλους και οι ευθύνες, πολιτικές και δικαστικές θα αποδοθούν σε όλους», σημείωσαν με νόημα οι ίδιες πηγές.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης