Από το Ηράκλειο Κρήτης  ο Σταύρος Θεοδωράκης μίλησε για την αναγκαιότητα συμμετοχής στην εκλογική διαδικασία , στο πλαίσιο δηλώσεων πριν την έναρξη της εκδήλωσης στο Χάλαβρο, το βράδυ της Δευτέρας (23/10/2017) ,στην οποία συζήτησαν με τον ευρωβουλευτή Γιώργο Γραμματικάκη για το νέο προοδευτικό κόμμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το “παρών” στην εκδήλωση έδωσε  και ο Περιφερειάρχης Κρήτης κ. Σταύρος Αρναουτάκης.

“Σημασία έχει να προσέλθουν στην εκλογική διαδικασία εκατοντάδες χιλιάδες. Eάν ψηφίσουν πολλοί θα είμαστε όλοι κερδισμένοι, εάν ψηφίσουν λίγοι θα είμαστε όλοι χαμένοι.”, τόνισε  ο Σταύρος Θεοδωράκης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ακόμη, πρόσθεσε πως “η κυβέρνηση προσπαθεί να μας πείσει πως είμαστε σε ρυθμούς κανονικότητας ωστόσο είναι μια βραδυκίνητη κυβέρνηση. Προφανώς όμως έχουν κατά νου το ρητό του Λένιν “ένα βήμα μπρος δυο βήματα πίσω!”

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο κ. Θεοδωράκης ανέφερε χαρακτηριστικά: “Να φτιάξουμε ένα μεγάλο ΠΟΤΑΜΙ και να έλθουν εκατοντάδες χιλιάδες να ψηφίσουν.”

Νωρίτερα, ο ίδιος παρευρέθηκε στην αναγόρευση του Ομότιμου Καθηγητή ΕΚΠΑ και Τακτικού Μέλους της Ακαδημίας Αθηνών Κωνσταντίνου Κριμπά σε Επίτιμο Διδάκτορα του τμήματος Βιολογίας της Σχολής Θετικών και Τεχνολογικών Επιστημών, στην “αίθουσα Πολυμέσων” του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Κρήτης.

Φωτογραφίες: Eurokinnisi

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης