Στ. Θεοδωράκης για Κουφοντίνα: Αυτός που προπαγανδίζει ένα έγκλημα, δεν έχει δικαίωμα στην άδεια

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 9 Νοεμβρίου 2017, 17:19
Στ. Θεοδωράκης για Κουφοντίνα: Αυτός που προπαγανδίζει ένα έγκλημα, δεν έχει δικαίωμα στην άδεια
«Όταν ο Κουφοντίνας, με επανειλημμένη αρθρογραφία του, μιλάει για την ανάγκη ένοπλης βίας, έχει απομακρυνθεί από το ενδεχόμενο να επαναλάβει το έγκλημά του; Η δική μας εκτίμηση και η συζήτηση που κάναμε με τους νομικούς, είναι ότι αυτός που προπαγανδίζει ένα έγκλημα δεν έχει δικαίωμα στην άδεια. Είναι δικαίωμα του φυλακισμένου να κάνει κάποια στιγμή και αίτηση για άδεια, για να μπορεί να επιστρέψει σιγά-σιγά στο περιβάλλον του, όμως ο νόμος περιλαμβάνει προϋποθέσεις».

Αυτό τόνισε ο Σταύρος Θεοδωράκης, μιλώντας στο ρ/σ 9.84 για την άδεια που δόθηκε στον Δημήτρη Κουφοντίνα.

Σχετικά με την επικείμενη εκλογική αναμέτρηση της Κυριακής για την ηγεσία του νέου φορέα, ο επικεφαλής του Ποταμιού υπογράμμισε, ότι «ελπίζει οι πολίτες να πάρουν αυτή την υπόθεση στα χέρια τους και να ψηφίσουν. Εάν δεν συμμετέχουν δηλαδή οι νέοι άνθρωποι στα νέα κόμματα, είμαστε μια αποτυχημένη παρέα πολιτικών» είπε χαρακτηριστικά.

Επίσης, ο κ. Θεοδωράκης ανέφερε ότι αν ο αρχηγός αφήσει στις ίδιες καρέκλες τους ίδιους ανθρώπους, αυτό δεν συνιστά ανανέωση κι απλώς επιβεβαιώνονται τα υπάρχοντα πρόσωπα. Για τη δήλωσή του, ότι αν δεν εκλεγεί αρχηγός δεν θα ζητήσει θέση βουλευτή Επικρατείας, υπογράμμισε: «Δεν δέχομαι διορισμούς και θέσεις πέρα απ΄ αυτές που μου δίνει ο λαός».

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 9 Νοεμβρίου 2017, 17:26