Η συμφωνία της κυβέρνησης με τους θεσμούς θα είναι μια συμφωνία που θα ψηφίσει το Ποτάμι, επεσήμανε ο επικεφαλής του κόμματος Σταύρος Θεοδωράκης, μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό.

«Δεν υπάρχει άλλη λύση από το να συμφωνήσουμε στη Βουλή αυτά που θα συμφωνηθούν με τους εταίρους μας» τόνισε ο επικεφαλής του Ποταμιού, ενώ εκτίμησε ότι βρισκόμαστε σε μία πορεία για να υπάρξει συμφωνία μέσα στη νύχτα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Νομίζω ότι είμαστε σε μία πορεία για να υπάρξει σήμερα το βράδυ μία συμφωνία» παρατήρησε, ενώ υπογράμμισε ότι τελειώνουν, κατά την εκτίμησή του, τα περιθώρια για να παρθεί μία τελική απόφαση.

Σύμφωνα με τον κ. Θεοδωράκη, όλοι έχουν αποφασίσει ότι η Ελλάδα πρέπει να μείνει στην Ευρωζώνη με αναπτυξιακές προτάσεις.

«Δεν υπάρχει άλλη λύση από το να συμφωνήσουμε στη Βουλή αυτά που θα συμφωνηθούν με τους εταίρους μας», ανέφερε ο κ. Θεοδωράκης, ο οποίος αναφέρθηκε και στη συνάντησή του με τον Επίτροπο Πιερ Μοσκοβισί, τονίζοντας ότι του μετέφερε πως δεν γίνεται να έρχονται συνέχεια φόροι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κ. Θεοδωράκης εξέφρασε την έκπληξή του, επειδή, όπως είπε, το ΔΝΤ ξαφνικά θυμήθηκε ότι οι προτάσεις της κυβέρνησης είναι υφεσιακές.

«Να συνεργαστούμε στη Βουλή και να δώσουμε προτάσεις που μπορεί να δεχτεί η Ευρώπη», υπογράμμισε, ενώ αναφερόμενος στο ενδεχόμενο εκλογών χαρακτήρισε λάθος τη διεξαγωγή τους μέσα στο καλοκαίρι, εξηγώντας πως η μόνη σίγουρη πηγή για τους Έλληνες είναι ο τουρισμός.

«Tο Ποτάμι δεν φοβάται τις εκλογές, αλλά αυτές πρέπει να γίνουν με καθαρούς όρους και υπευθυνότητα» κατέληξε.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης