«Ο σχεδιασμός είναι να αντιστοιχήσουμε το κόμμα με την κοινωνία» είπε ο τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης Σταύρος Αραχωβίτης, στη διάρκεια ανοιχτής πολιτικής εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στα Λιβάδια Μυλοποτάμου στο Ρέθυμνο. Ο κ. Αραχωβίτης, μιλώντας σε πολίτες, ξεκαθάρισε ότι στόχος όλο αυτό το διάστημα για τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, είναι να ακούσουν τον κόσμο και να λάβουν το μήνυμα των αλλαγών στις οποίες πρέπει να προχωρήσουν.

«Ο κόσμος προσδοκά από εμάς, γιατί ήρθε γρήγορα η απογοήτευση από τη Ν.Δ. Τώρα υπάρχει μέτρο σύγκρισης. Η αριστερά υπήρξε κυβέρνηση. Τώρα μπορεί ο κόσμος να συγκρίνει ποιοι ήταν με το λαό και ποιοι ήταν με τα μεγάλα συμφέροντα. Ποιοι ήταν αυτοί που είχαν ανοιχτά τα αυτιά και ανοιχτές τις πόρτες και ήταν σε ανοιχτή γραμμή με το λαό και ποιοι είναι αυτοί που είναι σε ανοιχτή γραμμή με τα συμφέροντα» δήλωσε ο κ. Αραχωβίτης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης, επιπλέον αναφέρθηκε στο πρώτο εξάμηνο διακυβέρνησης της χώρας από τη Ν.Δ, τονίζοντας ότι εκτός από τις «κυβισθήσεις», όπως τις χαρακτήρισε, οι πολίτες έχουν απογοήτευση και μια αίσθηση κινδύνου για τους χειρισμούς στην εξωτερική πολιτική.

«Όταν ακούμε από συμβούλους του πρωθυπουργού για θέματα συνεκμετάλλευσης στο Αιγαίο με την Τουρκία, μετά από το 1974, αυτό μας δημιουργεί αίσθηση κινδύνου και ανησυχίας για τη σοβαρότητα στην εξωτερική πολιτική» συμπλήρωσε ο κ. Αραχωβίτης.

Πηγή: ΑΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης