Στ. Καλαφάτης: Μάχη χαρακωμάτων της κυβέρνησης για το τηλεοπτικό τοπίο

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 4 Νοεμβρίου 2016, 12:29
Στ. Καλαφάτης: Μάχη χαρακωμάτων της κυβέρνησης για το τηλεοπτικό τοπίο
Μάχη χαρακωμάτων δίνει η κυβέρνηση στο θέμα του τηλεοπτικού τοπίου για να διαχειριστεί την πολιτική ήττα που υπέστη, δήλωσε ο βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας Σταύρος Καλαφάτης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων «Πρακτορείο 104,9 FM».

«Ροκ σκηνές ζούμε και στη σύγχρονη πολιτική εποχή με τις πολιτικές μπαγαποντιές που έχει επιχειρήσει η κυβέρνηση σχετικά με μια μάχη χαρακωμάτων που φαίνεται ότι δίνει στο κομβικό ζήτημα που αφορά το τηλεοπτικό τοπίο, προφανώς για να υπερασπιστεί και να διαχειριστεί μια προφανώς πολιτική ήττα την οποία υπέστη σε ένα ζήτημα που αποτέλεσε κι ένα από τα βασικά αφηγήματα -για να μην πω το βασικό- της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και του ίδιου του κυρίου πρωθυπουργού προσωπικά» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Καλαφάτης.

Σημείωσε, δε, ότι η λύση είναι «πολύ απλή και αυτονόητη» και εξήγησε: «Αντί να επιχειρεί μέσα από τροπολογίες, οι οποίες περισσότερο θολώνουν το τοπίο αντί το ξεκαθαρίζουν, θα μπορούσε να ακολουθήσει μια αυτονόητη πολιτική που η Νέα Δημοκρατία υπερασπίζεται και θέτει στο τραπέζι».

Η πολιτική αυτή, σύμφωνα με τον βουλευτή της ΝΔ, έχει τρία βήματα: την κατάργηση του νόμου Παππά, την αντικατάσταση αυτού του νόμου με ένα ρυθμιστικό πλαίσιο που να είναι απολύτως συμβατό με τη συνταγματική επιταγή και τις αποφάσεις του συνταγματικού δικαστηρίου και να ακολουθήσει συζήτηση- διαβούλευση για τη σύνθεση του ΕΣΡ.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 4 Νοεμβρίου 2016, 14:23