Αντίθετος στην παραχώρηση του ΟΛΠ σε ιδιωτικά χέρια δηλώνει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στάθης Λεουτσάκος, καθώς όπως υποστηρίζει λιμάνια όπως του Πειραιά δεν μπορούν να ιδιωτικοποιηθούν.

«Η ανάπτυξη του λιμανιού είναι υπόθεση του Δημοσίου, αλλά οι ιδιωτικοποιήσεις, έτσι όπως τις γνωρίσαμε, θεωρώ ότι είναι μείζον λάθος να υποχωρήσει η κυβέρνηση και να τις προκηρύξει», σχολίασε χαρακτηριστικά στο ρ.σ ΒΗΜΑ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα, υποστήριξε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να υπάρξουν νέα μέτρα, σημειώνοντας ότι «εάν τα δύο είναι από το λαθρεμπόριο, θα τα ψηφίσω και με τα δύο χέρια, εάν είναι από αυτούς που από την κρίση την πενταετία δεν πλήρωσαν και αντιθέτως πλούτισαν, θα σηκώσω και τα δύο χέρια».

Τόνισε ακόμη ότι το σύνολο της κοινοβουλευτικής ομάδας έχει μια δέσμευση με βάση το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης, ενώ η κυβέρνηση δεσμεύεται από τις προγραμματικές δηλώσεις στη Βουλή.

Τέλος, τάχτηκε υπέρ των δηλώσεων Λαφαζάνη σχετικά με την Ευρώπη, υποστηρίζοντας ότι τις απόψεις αυτές τις λένε 15 χρόνια, από τότε που μπήκε η Ελλάδα στο ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης