Η χώρα βρίσκεται σε σημείο καμπής, με την ένταση με τη γείτονα χώρα και προβλήματα πολύ μεγαλύτερα από το παρελθόν και για το λόγο αυτό χρειάζεται σοβαρή, νηφάλια, υπεύθυνη αντιμετώπιση, μα πάνω από όλα χρειάζεται πολύ καλό συντονισμό και έντονη διπλωματική δράση.

Αυτό δήλωσε στο Ρέθυμνο η Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία επισκέφτηκε το νομό, επικοινώνησε με στελέχη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, βρέθηκε στην Αρχαία Ελεύθερνα και χωριά της ενδοχώρας και το βράδυ μίλησε στο Ωδείο της πόλης για ζητήματα εξωτερικής πολιτικής που απασχολούν την Ελλάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η Νέα Δημοκρατία μπορεί να έχει πολλά προβλήματα, όπως άλλωστε όλα τα κόμματα που έχουν κυβερνήσει πολλά χρόνια, αλλά ένα πράγμα δεν μπορεί κανείς να της προσάψει. Ότι σε κρίσιμες εθνικές επιλογές, ότι σε κρίσιμες δεν ήταν πάντα στη σωστή πλευρά της ιστορίας. Ποτέ δεν παρασύρθηκε από λαϊκισμούς, ποτέ δεν έκανε εύκολες υποσχέσεις, κράτησε πάντοτε το μέτρο της υπευθυνότητας, που είναι η παρακαταθήκη του Κωνσταντίνου Καραμανλή, τη συνέχισε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, αυτή συνεχίζει κι ο σημερινός αρχηγός του κόμματος και δεν πρόκειται ποτέ να επιτρέψουμε στον εαυτό μας φτηνή αντιπολιτευτική τακτική σε εθνικά θέματα. Όμως θα κάνουμε δριμεία κριτική στην κυβέρνηση διότι, αντί να δημιουργήσει τις συνθήκες μιας εθνικής στρατηγικής, δυστυχώς κάνει ό,τι μπορεί για να διχάσει το λαό», είπε η κυρία Μπακογιάννη.

Πηγή: ΑΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης